Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Από τη Δευτέρα 18 έως την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο, κατόπιν πρόσκλησης του Αιγυπτίου ομολόγου του, συνοδευόμενος από τον Υποστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη και τον Υποναύαρχο Φραγκίσκο Λελούδα ΠΝ και τον Ακόλο

Δημοσίευση: 22.01.21 | 01:59

Λαχειοφόρος Αγορά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια δράσης και παρά τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, κατάφερε να διοργανώσει μια μεγάλη Λαχειοφόρο Αγορά ώστε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους και να καλύψει τις αναρίθμητες λειτουργικές ανάγκες των 11 Σπιτιών του Οργανισμού στα οπ

Δημοσίευση: 22.01.21 | 01:31

Αλλαγές στη στρατιωτική θητεία ανακοίνωσε ο Υπουργός Άμυνας

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος προέβη σήμερα, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021, στην ακόλουθη δήλωση ανακοινώνοντας αλλαγές στη στρατιωτική θητεία: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συζητήθηκαν μεταξύ άλλων η πρόταση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σχετικώς με τη στρατιωτική θητεία.

Δημοσίευση: 21.01.21 | 23:24

Πως θα εορταστούν φέτος οι Τρεις Ιεράρχες στα σχολεία

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, παραμονή της ημέρας εορτασμού των Τριών Ιεραρχών.

Δημοσίευση: 21.01.21 | 23:16

To «112» αναβαθμίζεται με την υπηρεσία «eCall»

Αναβαθμίζεται η Υπηρεσία του ευρωπαϊκού αριθμού κλήσης Έκτακτων Αναγκών «112» με τη δυνατότητα αποστολής περισσότερων στοιχείων στις κλήσεις «eCall» αυτόματα από τα οχήματα, σε περίπτωση ατυχήματος, μέσω του Μνημονίου Συνεργασίας που συνυπέγραψαν ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ.

Δημοσίευση: 21.01.21 | 22:57

Πορεία φοιτητών κατά της αστυνόμευσης στα Πανεπιστήμια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Άγαλμα Βενιζέλου, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, φοιτητές, μαθητές, εργαζόμεοι και φοιτητικοί σύλλογοι, ζητώντας να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Δημοσίευση: 21.01.21 | 22:48

Δοξολογία ανήμερα της εορτής του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου στην Καλαμαριά

Με αποστάσεις και με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Ι.Μ. Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς η Δοξολογία, ανήμερα της εορτής του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου, προστάτη όλων των Ποντίων. Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.

Δημοσίευση: 21.01.21 | 21:49

Συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας

Υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνεδρίασε, σήμερα, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) με αντικείμενο την παράταση της θητείας του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δημοσίευση: 21.01.21 | 21:11

Επίσκεψη της Υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη στο Νοσοκομείο Κωνσταντοπούλειο

H Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη επισκέφθηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο - Πατησίων “Αγία Όλγα”, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χ.Ν. Πρίφτη, την Αν. Διοικήτρια κα Ε. Λάππα και τον Προϊστάμενο της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Μ.Σ. Μαντζανά.

Δημοσίευση: 21.01.21 | 21:03

Κάλεσμα Κικίλια και Πέτσα σε Δήμους και Περιφέρειες για οργάνωση αιμοδοσιών

Οι ανάγκες για εθελοντική προσφορά αίματος δε σταματούν ποτέ προκειμένου να καλυφθούν οι συμπολίτες μας που μεταγγίζονται τακτικά, αλλά και οι ασθενείς που χρειάζεται να χειρουργηθούν. Ιδιαίτερα, αυτήν την εποχή, λόγω της πανδημίας, οι ανάγκες για προσφορά αίματος είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Δημοσίευση: 21.01.21 | 20:58

Δωρεά υπερσύγχρονων ταχύπλοων περιπολικών σκαφών στο Λιμενικό Σώμα

Στο πλαίσιο της δωρεάς προς το Λιμενικό Σώμα, δέκα ταχύπλοων περιπολικών σκαφών υψηλών προδιαγραφών που υλοποιείται με την αποκλειστική χρηματοδότηση μελών της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, παραδόθηκαν σήμερα το πέμπτο και το έκτο κατά σειρά σκάφη Rafnar, τύπου Leiftur 1100 Cabin Patrol.

Δημοσίευση: 21.01.21 | 20:45

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση τριπλής απόπειρας ανθρωποκτονίας στην περιοχή του ΟΣΕ

Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση τριπλής απόπειρας ανθρωποκτονίας, που έλαβε χώρα το Φεβρουάριο του 2019 σε βάρος δύο ιδιοκτητών και ενός υπαλλήλου καταστήμα

Δημοσίευση: 21.01.21 | 20:34

Αιτήσεις για απόκτηση πιστοποιητικού ηλεκτρονικής ταυτοποίησης κατοικιδίου

Οι δημότες του δήμου Θεσσαλονίκης που είναι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς μπορούν να καταθέτουν αίτηση για καταχώρηση του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής ταυτοποίησης του κατοικιδίου τους, στον Δήμο Θεσ/νίκης και ηλεκτρονικά. Παράλληλα σας υπενθυμίζουμε πως ισχύουν και οι έντυπες αιτήσεις καταχώρησης.

Δημοσίευση: 21.01.21 | 20:27

«Κουδούνια στον αέρα» στις βιτρίνες του ΟΤΕ Θεσσαλονίκης

Η έκθεση με θέμα «Κουδούνια στον αέρα» της κεραμίστριας Μαρίας Παπανικολάου, φιλοξενήθηκε από τον περασμένο μήνα έως την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, στις Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης.

Δημοσίευση: 21.01.21 | 03:47

Κοπή της βασιλόπιτας στην Πατριαρχική Σχολή Αγίας Σιών

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στην Πατριαρχική Σχολή της Αγίας Σιών η τελετή της κοπής της βασιλόπιτας για το νέο έτος. Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Αρχιεπίσκοπος Ιεραπόλεως κ.

Δημοσίευση: 21.01.21 | 02:19

Τηλεφωνική επικοινωνία των Υπουργών Εθνικής Άμυνας Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, είχε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου Μπέν Ουάλλας.

Δημοσίευση: 21.01.21 | 01:51

Εντοπίστηκαν πυρομαχικά στην Αρετσού Καλαμαριάς

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης από Α.Τ Καλαμαριάς για τον εντοπισμό πολεμικού υλικού στη θαλάσσια περιοχή «Αρετσού» Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Δημοσίευση: 21.01.21 | 00:11

Φωτιά στο εργοστάσιο Υφαντής - Κάηκε το κεντρικό κτήριο και μία αποθήκη

Τεράστιες υλικές ζημιές προκλήθηκαν μετά από την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι, στο εργοστάσιο «Υφαντής» στην περιοχή Γριζάνο Τρικάλων. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με δέκα οχήματα και 17 πυροσβέστες.

Δημοσίευση: 20.01.21 | 23:54

Νέα δωρεάν Drive Through Rapid Test στη Λητή

Νέοι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) θα γίνουν την Πέμπτη και το Σάββατο, 21 και 23 Ιανουαρίου 2021, αντίστοιχα, στο δήμο Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα στη Λητή, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας , στο π

Δημοσίευση: 20.01.21 | 23:35

Παρουσία της ΠτΔ η εκδήλωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ για την ορκωμοσία του Joe Biden

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά από πρόσκληση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Geoffrey R.

Δημοσίευση: 20.01.21 | 23:07

Σελίδες