Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στην Καλαμαριά λόγω του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου

Ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή 21-05-2017 λόγω διεξαγωγής του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου τρεξίματος – Δυναμικού βαδίσματος 3 χλμ. και του Αγώνα Δρόμου 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων σε δημόσια οδό, με την επωνυμία «ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Κ.Ε.Α.)» από τον Δήμο Καλαμαριάς, προς τον σκοπό της ομαλής διεξαγωγής τους και την ασφάλεια των δρομέων, από ώρα 10.30΄ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων των αγώνων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω:
- Στην οδό Μητρ. Χρυσάνθου από την οδό Χηλής μέχρι την οδό Ι. Πασαλίδη και καθ’ όλο το πλάτος αυτής,
- Στην οδό Νικομηδείας από την οδό Μουρουζηδών μέχρι την οδό Μητρ. Χρυσάνθου και καθ’ όλο το πλάτος αυτής,
- Στην οδό Καβασιτών από την οδό Χηλής μέχρι την οδό Νικομηδείας και καθ’ όλο το πλάτος αυτής,
- Στην οδό Σαμαρά από την οδό Ι. Πασαλίδη μέχρι την οδό Νικομηδείας και καθ’ όλο το πλάτος αυτής,
- Στην οδό Αγριτέλη από την οδό Μητρ. Χρυσάνθου μέχρι την οδό Μουρουζηδών και καθ’ όλο το πλάτος αυτής,
- Στην οδό Χηλής από την οδό Κερασούντος μέχρι την οδό Ν. Πλαστήρα και καθ’ όλο το πλάτος αυτής,
- Στην οδό Παπάγου από την οδό Χηλής μέχρι την οδό Θ. Σοφούλη και καθ’ όλο το πλάτος αυτής,
- Στην οδό Θ. Σοφούλη από την οδό Παπάγου μέχρι την οδό Χηλής και καθ’ όλο το πλάτος αυτής και
- Στην οδό Ν. Πλαστήρα από την οδό Χηλής μέχρι την οδό Αγ. Ελένης και καθ’ όλο το πλάτος αυτής,
Συνοπτικά, ο Αγώνας δρόμου 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, θα πραγματοποιηθεί ώρα 11.00΄ επί της οδού Χηλής, με εκκίνηση από το ύψος της οδού Μητρ. Χρυσάνθου (Δημαρχείο Καλαμαριάς) και θα καταλήξει στο σημείο εκκίνησης, κατόπιν αναστροφής στο ύψος της οδού Μαρμαρά (η διαδρομή αυτή μία φορά).
Ο Λαϊκός Δρόμος τρεξίματος – βαδίσματος 5 χλμ., θα ξεκινήσει ώρα 11.30΄ από την οδό Μητρ. Χρυσάνθου (Δημαρχείο Καλαμαριάς) και θα καταλήξει στο σημείο εκκίνησης, κατόπιν αναστροφής επί της οδού Νικ. Πλαστήρα (η διαδρομή αυτή μία φορά). Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων. Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περί την 13.00 ΄ ώρα. Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες των εκδηλώσεων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές.