Λαμπάδες και τσουρέκια στα ΚΑΠΗ και τους ωφελούμενους του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Η πανδημία και τα νέα δεδομένα ανέτρεψαν την καθημερινότητα των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, όμως η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά και το Τμήμα Δομών υγείας και τρίτης ηλικίας δεν σταμάτησαν στιγμή να νοιάζονται, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να στηρίζουν με κάθε τρόπο

Δημοσίευση: 29.04.21 | 22:40

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Ωραιοκάστρου ενίσχυσε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ωραιοκάστρου ενίσχυσε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, ενόψει του Πάσχα. Τα μέλη της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων τις προηγούμενες ημέρες συγκέντρωσαν ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης.

Δημοσίευση: 28.04.21 | 23:08

Προσφορά πακέτων τροφίμων από την «La Vie en Rose»

Καθώς διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, η Κοινωνική Δομή Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Δήμου Παύλου Μελά «Παιδική Ομπρέλα», λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία του κορωνοϊού για πολλούς συμπολίτες μας ανατρέποντας την καθημερινότητα και τον τρό

Δημοσίευση: 28.04.21 | 22:55

Λαμπάδες και δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο και Παπαγεωργίου

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Παύλου Μελά, με αφορμή τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα βρέθηκε και πάλι δίπλα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο και στο Παπαγεωργίου.

Δημοσίευση: 27.04.21 | 23:04

Κρούσματα οικονομικής εκμετάλλευσης του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Είναι πολλά τα περιστατικά όπου επιτήδειοι εξαπατούν ευαισθητοποιημένους πολίτες εκμεταλλευόμενοι το όνομα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Αυτή τη φορά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δέχτηκε ενημέρωση για δύο περιστατικά που συνέβησαν στο Αγρίνιο και στην Ελασσόνα.

Δημοσίευση: 18.04.21 | 03:07

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά ενίσχυσε γνωστό σούπερ μάρκετ

Χορηγία προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά πραγματοποίησε γνωστή επιχείρηση η οποία ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου. «Ο Δήμος Λαγκαδά ευχαριστεί εγκάρδια την Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε. για την ευγενική της χορηγία προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά.

Δημοσίευση: 18.04.21 | 01:45

Συνεχίζεται η συλλογή πλαστικών καπακιών για αγορά αναπηρικών αμαξιδίων στον Εύοσμο

Με μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση συνεχίζεται η δράση ευαισθητοποίησης και ανακύκλωσης για καλό σκοπό “Δώσε αξία στα καπάκια σου”, που διοργανώνει η Κοινότητα Ευόσμου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου.

Δημοσίευση: 15.04.21 | 22:47

Συλλογή τροφίμων στους Αμπελόκηπους για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Εξαιτίας των αυξημένων αναγκών που προέκυψαν από την πανδημία του νέου κορωνοϊού στις οικονομικά αδύναμες και ευπαθείς οικογένειες που εξυπηρετεί το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στον χώρο της δομής (Πρώην Στρατό

Δημοσίευση: 13.04.21 | 23:07

Συγκέντρωση τροφίμων για το Πασχαλινό Τραπέζι ευπαθών ομάδων

Με στόχο το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου, το μήνυμα της ελπίδας, της αλληλεγγύης και της αισιοδοξίας, να φθάσει σε όλα τα σπίτια και κυρίως σ’ εκείνα που η φετινή Ανάσταση θα είναι διαφορετική, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου κ.

Δημοσίευση: 13.04.21 | 01:29

Συλλογή τροφίμων στη Σταυρούπολη, Ευκαρπία και Πολίχνη

Με σύνθημα «Το Πάσχα είναι για όλους», η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά και τα Τοπικά Συμβούλια των τριών κοινοτήτων, Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, μας καλούν να αναλάβουμε δράση και να συμμετέχουμε στην προγραμματισμένη συλλογή τροφίμων από τη Δευτέρα 12 έως και την

Δημοσίευση: 10.04.21 | 23:34

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει του Πάσχα

Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει του Πάσχα κινητοποιεί ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς, προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαραίτητα για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης που στηρίζει πανελλαδικά και καθημερινά.

Δημοσίευση: 07.04.21 | 00:48

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας από το Δ. Ωραιοκάστρου

Στο πλευρό των σεισμοπαθών της Θεσσαλίας βρίσκεται ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Δημότες, σύλλογοι και φορείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας και προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, με στόχο να ανακουφιστούν οι πληγέντες κάτοικοι.

Δημοσίευση: 06.04.21 | 16:10

Δωρεά ορειβατικού εξοπλισμού της εταιρείας Παπαστράτος στο Πυροσβεστικό Σώμα

Παρουσία του Αρχηγού Π.Σ. Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, του Υπαρχηγού Π.Σ.

Δημοσίευση: 06.04.21 | 01:19

Συγκέντρωση Τροφίμων από την Αρωγή Θεσσαλονίκης στην πλατεία Ευόσμου

Η Ομάδα Εθελοντών Πολιτών "Αρωγή Θεσσαλονίκης" διοργανώνει δράση συγκέντρωσης τροφίμων για τη στήριξη πολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Δημοσίευση: 04.04.21 | 00:06

Συγκέντρωση τροφίμων για τον Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή»

Σημαντική είναι η ανταπόκριση των πολιτών στην πρωτοβουλία την οποία ανέλαβε ο Τοπικός Κύκλος Θέρμης – Τριαδίου, του Συμβουλίου Νέων Δήμου Θέρμης για τη συγκέντρωση τροφίμων με αφορμή τα 30 χρόνια Ίδρυσης του Συλλόγου φίλων καρκινοπαθών παιδιών “Στοργή”.

Δημοσίευση: 02.04.21 | 01:43

Μπουφάν και κουβέρτες πρόσφερε στο Υπνωτήριο Αστέγων το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης

Τη στήριξή του στο Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης έδειξε στην πράξη το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης προσφέροντας μπουφάν, κουβέρτες και είδη προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό. Τα είδη παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Δέρβο και τον Αντιπρόεδρο Δ.Σ. του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Δημοσίευση: 30.03.21 | 19:40

Παραδόθηκε στην Ελασσόνα η προσφορά αλληλεγγύης του Δήμου Παύλου Μελά

Με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά, οργανώθηκε από τις κοινωνικές δομές Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο, δράση συλλογής ειδών ανάγκης για τους κατοίκους του Δήμου Ελασσόνας που δοκιμάστηκαν από τα πρόσφατα αλλεπάλλ

Δημοσίευση: 26.03.21 | 22:54

Αιτήσεις για συμμετοχή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς

Συνεχίζεται η κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Β’ εξαμήνου 2021 στο Δήμο Καλαμαριάς. Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι την πλήρωση των έως 250 θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Δημοσίευση: 22.03.21 | 23:03

Συλλέγονται πλαστικά καπάκια για αγορά αναπηρικών αμαξιδίων στον Εύοσμο

Με το σύνθημα "Συλλέγουμε καπάκια μοιράζουμε χαμόγελα" η Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου, διοργανώνει τη δράση ευαισθητοποίησης και ανακύκλωσης για καλό σκοπό "Δώσε αξία στα καπάκια σου".

Δημοσίευση: 22.03.21 | 22:52

Ποντιακά Σωματεία απέστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

Ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου μετά από την απόφαση της ομοσπονδίας ξεκίνησε από τις 7 Μαρτίου τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για τους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς, κατοίκους του Δήμου Ελασσόνας και της ευρύτερης περιοχής.

Δημοσίευση: 22.03.21 | 02:11

Σελίδες