ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ στην Θεσσαλονίκη διοργάνωσε πολιτική συγκέντρωση στο Άγαλμα του Βενιζέλου. Μίλησε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Σήμερα, εδώ από τη Θεσσαλονίκη, από τη Βόρεια Ελλάδα, το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε παντού, σε κάθε γωνιά της ελληνικής γης, είναι ότι: Μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα. Μέσα στο σύστημα της σαπίλας. Των ατέλειωτων προβλημάτων για την εργατική τάξη, για όλο το λαό που υποφέρει. Της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης και των θυσιών για το λαό χωρίς τέλος. Των κινδύνων πολεμικής εμπλοκής που απειλούν τη χώρα και την περιοχή μας ολάκερη. Των σκανδάλων και της συστηματικής προσπάθειας χειραγώγησης του λαού και της νεολαίας, υπάρχει λύση, υπάρχει διέξοδος.
Αυτή η διέξοδος από την κρίση σε όφελος της εργατικής τάξης, του λαού και της νεολαίας, προβάλλει μέσα από το ριζοσπαστικό λόγο, τις προτάσεις, την καθημερινή, ακούραστη, γεμάτη αυτοθυσία δράση των μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα, που δίνουν παντού τη μάχη, σε κάθε τόπο δουλειάς, στα εργοστάσια, στα γραφεία, στα μαγαζιά, στο χωράφι, στα σχολεία, στις σχολές, στη γειτονιά, στις πόλεις και τα χωριά. Δεν έχουμε μάθει να βλογάμε τα γένια μας. Όμως έχουμε τη θέληση να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, όλο και αποτελεσματικότεροι, πιο αποφασιστικοί, πιο εύστοχοι» τόνισε ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας .

ΒΙΝΤΕΟ:

http://www.youtube.com/watch?v=fTycxxvy4GI