Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Κοινή εκδήλωση με θέμα την αγροτική ανάπτυξη της χώρας πραγματοποίησαν στις 7 Νοεμβρίου το απόγευμα στο Μακεδονία Παλλάς, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και ο πρόεδρος της Συμφωνίας για την Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος. Ομιλητές ήταν ο Θωμάς Ψύρρας , Βουλευτής Λάρισας της ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Αηδόνης , Γραμματέας της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Βουλευτής Δράμας, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος , Συντονιστής Αγροτικού Τμήματος της ΔΗΜΑΡ και ο Δημήτρης Τσιρώνης , π. Βουλευτής, μέλος της Π.Ο.Σ.Σ. της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Οικονομολόγος. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος και πρώην Βουλευτής κ. Τραϊνός Χατζηδημητρίου. Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η Ασημίνα Ξηροτύρη, η Κατερίνα Μάρκου, ο βουλευτής Μάρκος Μπόλαρης και ο Ανδρέας Κουράκης.
«Η σημερινή μας εκδήλωση είναι μια πρώτη απόπειρα καταγραφής με δημόσιο και έντιμο τρόπο, χωρίς αντιπροσώπους, χωρίς έμμεσους, χωρίς πλάγια λόγια, για να συνεργαστούμε ξεκινώντας από το προγραμματικό επίπεδο, θέματα που αφορούν τον πολίτη, την ύφεση, την ανεργία. Θα πούμε χωρίς να έχουμε κάνει καμία προσυνεννόηση για τον πρωτογενή τομέα. Η σημερινή εκδήλωση είναι η αρχή μιας νέας πορείας. Το τέλος της το έχουμε προδιαγράψει. Δεν έχουμε καταλήξει, αλλά έχουμε ελπίδες πολλές ότι θα έχουμε μια ευτυχή κατάληξη. Θέλουμε στο τέλος αυτής της διαδρομής μιας συνεργασίας στο πεδίο ενός εκλογικού μετώπου, όχι προσχωρήσεις του ενός στον άλλον, ένα εκλογικό μέτωπο, όχι υποκριτικά στις Ευρωεκλογές και στις δημοτικές εκλογές, σε όλες τις εκλογές» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος για την εκδήλωση.
«Κάνουμε μια κοινή εκδήλωση αναφορικά με τα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα της αγροτικής οικονομίας. Πορευόμαστε και συζητάμε και συμπράττουμε στο πλαίσιο μιας συμπαράταξης ακριβώς για τη δημιουργία του τρίτου πόλου, του πόλου του δημοκρατικού σοσιαλισμού», τόνισε από τη πλευρά του ο κ. Κουβέλης.

VIDEO:

http://www.youtube.com/watch?v=EpdZlgVz5X4

http://www.youtube.com/watch?v=JLghljBpxss

http://www.youtube.com/watch?v=qgwUXEtP3hk