Οδοντιατρικός έλεγχος στους παιδικούς σταθμούς

Με στόχο την πρόληψη και προαγωγή της υγείας του μαθητικού πληθυσμού και σκοπό την ενημέρωση και την υιοθέτηση συνηθειών που θα εξασφαλίσουν και θα προάγουν την σωματική, ψυχική και κοινωνική ευεξία τους, το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας

Δημοσίευση: 20.07.17 | 22:37

Δωρεάν διατροφικές συμβουλές και λιπομέτρηση στα Δημοτικά Ιατρεία

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας διοργανώνει πρόγραμμα παροχής δωρεάν διατροφικών συμβουλών και διενέργειας εξατομικευμένων μετρήσεων – λιπομέτρησης, καθώς και ενημέρωσης για τη μεσογειακή διατ

Δημοσίευση: 01.07.17 | 13:04

Εθελοντική αιμοδοσία και συγκέντρωση φαρμάκων στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών

Η ώρα της καλοκαιρινής αιμοδοσίας του δήμου Νεάπολης-Συκεών έφτασε.

Δημοσίευση: 21.06.17 | 20:15

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις από το Δήμο Θεσσαλονίκης

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για καταρράκτη σε άτομα άνω των 55 ετών και σπιρομετρήσεις για καπνιστές ή πρώην καπνιστές ή άτομα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, άνω των 40 ετών, διενεργεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Δημοσίευση: 16.06.17 | 03:18

Δωρεάν έλεγχος αρρυθμιών στα Δημοτικά Ιατρεία Τριανδρίας

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει δωρεάν έλεγχο πρόληψης αρρυθμιών με τοποθέτηση Holter, κατόπιν καρδιολογικής εκτίμησης και με στόχο την έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση αντίστοιχων περιστατικών.

Δημοσίευση: 10.05.17 | 23:58

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο Δήμο Παύλου Μελά

Ένας καταξιωμένος θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι Ημέρες Υγείας του Δήμου Παύλου Μελά, διοργανώνονται από το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών Θεμάτων για 6η συνεχόμενη χρονιά, με την αρωγή των εθελοντών Ιατρών και οργανώσεων και σημαντικών φορέων της Υγείας.

Δημοσίευση: 23.04.17 | 02:58

Εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Ευόσμου την Παρασκευή

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής Υγείας και σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας, διοργανώνει Εθελοντική αιμοδοσία.

Δημοσίευση: 05.04.17 | 22:30

Συνελήφθησαν τέσσερις γυναίκες που εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης εργασίας, αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Ανατολικής Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες της 03/04-04-2017, πραγματοποίησαν ελέγχους σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, όπου διαπίστ

Δημοσίευση: 04.04.17 | 23:34

Συλλογή φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο

Δράση συλλογής φαρμάκων για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του προγράμματος «Δομή παροχής βασικών αγαθών: Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Θεσσαλονίκης», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».

Δημοσίευση: 01.04.17 | 21:23

Συνελήφθησαν αλλοδαπές γυναίκες που εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες

Κλιμάκιο αστυνομικών διενήργησε την Τετάρτη 22 Μαρτίου, ελέγχους σε Γενικό Νοσοκομείο του Πειραιά κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι πέντε αλλοδαπές γυναίκες (δύο υπήκοοι Γεωργίας, δύο Βουλγαρίας και μία Αλβανίας) εργάζονταν ως αποκλειστικές νοσοκόμες, χωρίς να διαθέτουν το προβλεπόμενο

Δημοσίευση: 24.03.17 | 03:17

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στα Δημοτικά Ιατρεία

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης υλοποιεί δωρεάν ιατρικούς ελέγχους με στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από θέματα δημόσιας υγείας, για κατοίκους και δημότες, ασφαλισμένους και μη, στα Δημοτικά Ιατρεία (Καραϊσκάκη 4 – Τριανδρία και Μοναστηρίου 53-55).

Δημοσίευση: 22.03.17 | 22:52

Δωρεάν σπιρομετρήσεις για καπνιστές από το Δήμο Θεσσαλονίκης

Δωρεάν σπιρομετρήσεις για καπνιστές ή πρώην καπνιστές ή άτομα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, άνω των 40 ετών, με στόχο την έγκαιρη διάγνωση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας, πραγματοποιεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με κλιμάκιο πνευμονολόγων.

Δημοσίευση: 15.03.17 | 02:41

Τα Δημοτικά Ιατρεία Τριανδρίας εγκαινίασε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Τα εγκαίνια των Δημοτικών Ιατρείων Τριανδρίας, στην οδό Καραϊσκάκη 4, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, παρουσία της διοίκησης του Δήμου. Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος έκανε λόγο για μια πρότυπη δομή, που θα εξυπηρετήσει τον τομέα της υγείας.

Δημοσίευση: 08.03.17 | 23:04

Δωρεάν εξετάσεις Pap-Test και μέτρησης οστικής πυκνότητας

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει δωρεάν εξετάσεις Pap-test και μέτρησης οστικής πυκνότητας στα Δημοτικά Ιατρεία, μέσα στον Μάρτιο του 2017. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν:

Δημοσίευση: 23.02.17 | 13:15

Λειτουργία Δημοτικών Ιατρείων για άπορους και ανασφάλιστους

Ξεκίνησε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης η λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων, με στόχο την ανάπτυξη παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, οι οποίες παρέχονται σε ανασφάλιστους, σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους) καθώς και του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγ

Δημοσίευση: 22.02.17 | 19:22

Σελίδες