Με τον Δημήτρη Κουτσούμπα το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη

Παρουσία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, το συλλαλητήριο που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους.
«Οι υποσχέσεις από τη ΔΕΘ του κ. Τσίπρα για ανάπτυξη αφορά μόνο σε λίγους μονοπωλιακούς ομίλους στο μεγάλο κεφάλαιο που θα δουν ξανά τα κέρδη τους να εκτοξεύονται στα ύψη δίνοντας και ένα ξεροκόμματο, ένα πιάτο φαΐ στην πιο ακραία φτώχεια. Για όλους τους υπόλοιπους ,τα λαϊκά στρώματα, θα εξακολουθούν να υπάρχουν τα αντιλαϊκά μέτρα, θα εξακολουθούν να γίνονται μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς, θα εξακολουθούν να μπαίνουν λουκέτα και να γίνονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί σε μικρές επιχειρήσεις, θα συνεχίζεται η άγρια δυσβάσταχτη φορολογία. Η κατάσταση δεν πάει άλλο, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εξακολουθεί να ικανοποιεί το μεγάλο κεφάλαιο, την ΕΕ, τους εταίρους και συνεχίζει να ματώνει το λαό μας. Συνεχίζει την ίδια πολιτική που έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ. Μόνο τώρα η λύση είναι ισχυρό ΚΚΕ εργατικό λαϊκό κίνημα ισχυρό έτσι ώστε να μπορέσει να έρθει ξανά η πραγματική ελπίδα μέσα στο λαό», δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.
Στη συγκέντρωση μίλησε ο Γιώργος Ευθυμιάδης, γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων «Κόκα Κόλα 3Ε» Θεσσαλονίκης, η Ράνια Καπετανγιώργη, ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και ο Ρίζος Μαρούδας. Μετά τις ομιλίες ακολούθησε μεγάλη πορεία στο κέντρο της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

https://www.youtube.com/watch?v=Ic__FgbpmpU